Maak kans op een Josy’s cadeaubon

Stuur jouw Koningsdagfoto in en win!

Misschien weet je onze koninklijke hoogheden vast te leggen, heb je een unieke Koningsdag outfit aan of ben je de trotse eigenaar van een goed verkopend kraampje. Elke foto rond het thema ‘Koningsdag 2019’ in Amersfoort is welkom en maakt kans op één van de mooie prijzen.

[PRIJZEN] Alle ingezonden foto’s zijn tot en met 3 mei te bewonderen in de fotogalerij op de website van de Stad Amersfoort.nl. Een selectie van de mooiste, grappigste en leukste foto’s krijgt een plek in de krant en maakt kans op één van de volgende prijzen:

  • 1 van de 5 cadeaubonnen t.w.v €10,- van Josy’s Ice Cream Bar 
  • De mooiste foto uit deze selectie wint de hoofdprijs: een ballonvaart voor twee personen!

[SPELREGELS ] Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en één van de prijzen voldoe je aan de volgende voorwaarden: – Foto’s moeten in een hoge resolutie (minimaal 750 kb) worden aangeleverd – Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien. – Foto’s moeten tijdens Koningsdag 2019 in Amersfoort zijn gemaakt. – Inzenden is mogelijk vanaf 27 april tot maandag 29 april 10.00 uur

https://destadamersfoort.nl/lokaal/stuur-jouw-koningsdagfoto-en-win-581308

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.