IJssalon Josy’s Ice Creambar in top twintig

De Stad Amersfoort zakelijk. 26-07-2019.

https://destadamersfoort.nl/zakelijk/ijssalon-josys-ice-creambar-top-twintig-622006

AMERSFOORT IJssalon Josy’s Ice Creambar in Amersfoort mag zich één van de beste ijssalons van Nederland noemen. Dat stellen althans kijkers van het de culinaire televisiezender 24Kitchen. 

Dat meldt 24Kitchen. De tv-zender stelde kijkers via sociale media de vraag wat volgens hen de beste ijssalon van Nederland is en waarom. Op basis van alle informatie stelde de zender een lijst samen van de twintig beste salons. De meeste goedscorende ijssalons zijn te vinden in Noord-Holland (negen stuks). De provincies Groningen, Drenthe, Flevoland en Zeeland ontbreken in de lijst. Indicatoren van een goede ijssalon waren volgens de kijkers onder meer verrassende smaken, lange rijen voor de deur, verse smaken, vriendelijk personeel en fijne sfeer.

https://www.24kitchen.nl/populair/beste-ijssalon-nederland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.