Josy’s wint 2 🏆 Awards 🏆

Van 14 oktober tot met 25 november konden ijsliefhebbers stemmen op hun favoriete ijssalon. Die hebben de ijssalon sinds oktober beoordeeld op prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid. 

De winnaars per gemeente en per provincie zijn vervolgens bepaald door de online stemronde, waarbij gekeken is naar het aantal stemmen en de gemiddelde klantwaardering.

GOLD AWARD 

Naast de titel ‘ Ijssalon van het Jaar’ in de provincie Utrecht ‘, heeft Josy’s Ice Creambar ook een Gold Award gewonnen. De klanten van Josy’s Ice Creambar hebben de ijssalon gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9,58. Volgens de organisatie is dat een bijzonder mooie prestatie die niet vaak voorkomt. Tijdens de Award uitreiking werd het exacte aantal stemmen en het eindcijfer voor Josy’s Ice Creambar bekend gemaakt. 

Deze uitslag is na te lezen op https://www.horecaprijzen.nl/eindstand-per-provincie

Josy’s ice cream bar werd in 2017 opgericht door Jose Heidinga, Ambachtelijk IJsbereider van beroep. Zij kwam vorig jaar ook al in de Top 20 van Ijssalons 2019 van 24Kitchen. 

Josy’s Ice Creambar is gevestigd aan de Schimmelpennickstraat 55a in Amersfoort. 

www.josys.nl

Foto: 

Tijdens de Awards uitreiking konden de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh en Kim Kötter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.